una selva lliure per tothom

Benvinguts a la nostra selva particular on la música, el color i l’amor entre animals són els grans protagonistes d’un show desenfrenat on pot passar de tot … Els conills ballen coreografies i els pingüins salten i canten! Repartim amor en forma de cançons i mengem xuxeries a altes hores de la nit.

Som arquitectes tècnics. Arquitectes? Doncs sí, però ens dediquem a construir nits èpiques, nits “catxondes”, nits per recordar i sobretot matins d’ibuprofens!

Animal dj’s neix per revolucionar els finals de festa on la rumba, l’ska, el reggae, el rock, el punk i les versions més “catxondes” i canyeres en són els principals arguments, juntament amb un espectacle visual que ha deixat i deixarà a més d’un sorprès.

 

 

Qui som?

Pingüí (Diuen que posen música, però creiem que es dediquen a fer playbacks)

El Porquet rialler, L’aneguet Groguenc, La Girafa del Llibre de la Selva i molts d’altres que ens acompanyen sempre que no tenen deures!

Que ens agrada?

Menjar fruita fresca de la selva és una de les nostres debilitats. Ho combinem amb les “xuxeries” de la tia Rita (té una biotiqueta a la nostra selva) i de tant en tant mengem rumba, rock i temes “catxondos”

D’on venim?

Podríem venir de l’escola de l’Elefanteta Nellie, però venim de la Selva tropical tot cantant Tram Tram Tram!

El nom ho diu tot, tots tenim dins nostre un esperit animal que volem fer sortir! Animals de dia i de nit! “L’esperit animal és allò que tenim tots dins, però ens costa treure. Amor, bogeria, menjar plàtans, beure sucs de poma…”

CONTACTA

Si vols més informació sobre qui som i què fem, contacta amb nosaltres!

Agencia de contractació

BULAKU MANAGEMENT
www.bulaku.com

Contacte

Lluís Martí
606 360 006
lluis@bulaku.com

Segueix-nos